Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categories
Dom > Novice > Vsebine

Kako zgraditi podjetje ekipa

Kako zgraditi podjetje ekipa?

Mislimo, da ustanovitev ekipe in dobro ali slabo, ni sposobnost posameznika je odvisen od velikosti, želijo opreti na posameznika moč in vse ljudi v duhu solidarnosti in sodelovanja na okužbo, skrbimo za seboj v ekipo, ekipa, bi morali aktivno delovanje v naši ekipi, naj vedo, da smo najboljši! Edina izbira je pravica, smo se odločili za bogastvo, smo bi bilo bolje, gremo zasmraditi vse jutri je dobra stvar, upam, da bomo od začetka! Kaj se je zgodilo okoli mene da me občutek zelo globoko, družino, prijatelje, realnost sodobne družbe, ljudje so tako skušnjavi, da bi ljudem denar je prevelika, zato smo naučiti bolje, komuniciranje in najboljši sporočilo samo srce in srce pogovor je bil uspeh! Če sem iskren, verjamem, da bo nihče nočejo vam! Uspeh pred nami! Naučite se prenašajo, se naučiti odpuščati, se učijo težko, naučiti plačati... Datum vrnitve ni daleč!

Tukaj je bogata in njihovega posplošitve vzpostavitve ekipa šestih poteze, upanje vam lahko pomagajo graditi ekipo (ker bogastvo močeh upravljanje osredotočiti na trženje, tako rešitev je bolj primerno za tržna skupina):

▶ Velikost: zagotovi, da vsaka ekipa številko najmanj 12 ljudi, da se lahko nadzoruje.

spretnosti: zagotoviti, da nekateri člani ekipe imajo naslednje sposobnosti: tehnično strokovno znanje, reševanje problemov in moči, medosebne sposobnost odločanja.

vlogo: na podlagi zahodnega vodenja teorije, najboljši člani skupine so teh devet znakov (če velikost je majhna, lahko oseba, ki imajo različne vloge): ustvarjalca, posrednik, ocenjevalci, organizatorji, oblikovalci, upravljavci, ohrani, svetovalec in stik.

▶ goal: , ki temelji na načelih pametne vzpostaviti posebne skupine ciljev.

odgovornosti: razjasnijo odgovornosti vsakega člana ekipe.

ocenjevanje: uspešnosti ocenjevalni sistem zasnovan za čajKontakt
Naslov: NO.21 Dongyi Road. Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Faks:86-29-85401274
 E-pošta:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: