Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Kategorijo izdelkov

Magnetna jedra Prašna jedra MPP jedra 55869-A2

Magnetna jedra Prašna jedra MPP jedra 55869-A2

MPP jedra magnetna jedra z dobro kakovostjo MPP jeder lahko razvrstimo glede na velikost, prepustnost in temperaturno stabilnost. Na splošno morate izbrati največjo fizično in ekonomsko velikost jedra. Zaradi velikega preseka in majhne gostote magnetnega pretoka je vrednost Q ...


Magnetna jedra Prašna jedra MPP jedra 55869-A2

MPP jedra se lahko razvrstijo glede na velikost, prepustnost in temperaturno stabilnost. Na splošno morate izbrati največjo fizično in ekonomsko velikost jedra. Zaradi velikega preseka in majhne gostote magnetnega pretoka je Q vrednost velikega magnetnega jedra relativno visoka, izguba jedra je majhna, izguba bakra površine okna pa se zmanjša.

Zunanji premer magnetnega jedra je od 0,14 do 5,218in. Tabela 1 prikazuje izbor fizičnih podatkov za velikost jedra in približne dimenzije tuljave.
Zunanji premer magnetnega jedra je od 0,14 do 5,218in
Območje prepustnosti je od 14 do 550
Izguba magnetnega jedra je majhna in magnetno jedro z nizko prepustnostjo je primernejše za visokofrekvenčni pas


Več kot 25 let izkušenj na področju raziskav in razvoja
Shaanxi Gold-Stone Electronics je strokovni proizvajalec, specializiran za oblikovanje in izdelavo visokokakovostnih elektronskih komponent od leta 1991. Naši glavni proizvodi so različne vrste transformatorjev, induktorjev, feritnih jeder, običajnih dušilcev, zračnih tuljav in drugih sorodnih izdelkov. Te komponente se pogosto uporabljajo v digitalnih fotoaparatih, VGA karticah računalnika, modemih ADSL / VDSL, računalniških perifernih napravah, avtomobilski elektroniki, telekomunikacijski opremi, preskusni opremi, GPS opremi, medicinskih napravah in mobilnem telefonu.

Zmožnost 200 milijonov enot mesečno
Imamo tri tovarne v celinski Kitajski in okoli 600 usposobljenih delavcev. Za zagotovitev najvišje kakovosti ves čas, smo strogo v skladu s standardi ISO 9001. Z uporabo naprednih strojev mesečno izplačamo 200 milijonov enot.

Hot Tags: Magnetna pudra jezgra MPP jedro 55869-A2, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, visoka kakovost, izdelki
Sorodni izdelki
I want to leave a message
Kontakt
Naslov: NO.21 Dongyi Road. Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefon: +86-29-85401274
 Faks:86-29-85401274
 E-pošta:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: